skip to Main Content

Beste banenzwemmers en aquasporters,

Wij hebben jullie geduld wat betreft het reserveringssysteem op de proef gesteld de afgelopen tijd. Maar ook hebben we geluisterd en hard gewerkt aan een nieuwe manier van reserveren. Dit gaat via hetzelfde portal, maar u neemt andere stappen. Ook is het voor meerbadenkaarthouders mogelijk om zelf hun plek te reserveren.  

Alle activiteiten vanaf woensdag 11 november dienen via deze nieuwe manier gereserveerd te worden. Dit kan vanaf woensdag 4 november. Het is vanaf dan niet meer mogelijk om via de ‘oude route’ te reserveren. Onderstaand vindt u de link naar de uitleg voor de nieuwe manier van reserveren. 

Klik hier voor de handleiding voor de nieuwe manier van reserveren!

Heb je nog geen online profiel? Geef dit aan bij de receptie zodat we je e-mailadres en lidmaatschap kunnen koppelen. 

Daarnaast vragen we aquasport groepen vanaf heden hun pasje te laten scannen bij de receptie, waarna men plaats kan nemen in het aquarium. Men neemt hier plaats op een kruisje, ontdoet zich van schoenen en sokken (en eventueel bovenkleding) en wacht tot een medewerker van het zwembad de aquasport groep toelaat op de zwemzaal. Op deze manier kunnen wij bezoekersstromen beter gescheiden houden en maximaal 30 personen per ruimte controleren: de ene groep kan pas de zaal op nadat de andere groep de zaal verlaten heeft. 

Let op: kom zo laat mogelijk en vertrek zo snel mogelijk; iedereen betreedt én verlaat de zwemzaal in het tijdvak zelf! 

Mis je lessen op het rooster of is er nog iets onduidelijk? Stuur dan een e-mail naar info@schagenactief.nl.

Alvast veel zwemplezier gewenst! 

Back To Top