skip to Main Content

Reserveer je activiteit in Zwembad de Wiel

ik heb een abonnement ik heb geen abonnement

 

* Let op: heb je je op donderdag 13/8 voor 15.00u geregistreerd in het abonnementhouders portaal? Dan kwam het verkeerde e-mail adres in beeld nadat je op de registratie link in de bevestigingsmail klikte. Graag vragen we je deze e-mail en uw lidmaatschapsnummer/barcode van de klantpas te e-mailen naar s.mensink@schagenactief.nl zodat je registratie op orde gemaakt kan worden.

 

Kom op inschrijving

Het is verplicht om je in te schrijven voor banenzwemmen, alle aquasporten en recreatief zwemmen (wat pas later start). Ook als je een abonnement hebt, is dit verplicht! Bovendien kies je bij banenzwemmen voor een tijdvak van een half uur (of 2 keer een half uur); het is dan ook niet mogelijk om op een ander tijdstip te komen.

Iedereen schrijft zich dus in voor een activiteit (reserveert een tijd). Dit kan vanaf 2 dagen van tevoren en via de receptie vanaf 24 uur van tevoren. Het proces is verschillend voor abonnementhouders en niet-abonnementhouders:

  • Abonnementhouders dienen zich eenmalig te registreren. Hiervoor heb je de barcode van je pas nodig, houd die dus bij de hand. Als je ingelogd bent, voeg je je abonnement toe onder ‘Lidmaatschappen’ in het linker menu.
    Nadat je je hebt geregistreerd kan je heel eenvoudig aanmelden voor een activiteit door te klikken op ‘Boekingen maken’ in het linker menu. Je kiest vervolgens een dag en/of activiteit en doorloopt het boeking proces. Na het invullen van je lidmaatschapsnummer is de inschrijving gratis, want deze valt onder je abonnement. Het is al mogelijk om de eenmalige registratie uit te voeren.
  • Niet-abonnementhouders schrijven zich in via het formulier op de website, zonder zich te registreren. Deze inschrijving is pas compleet nadat aan de kassa bij de receptie van Zwembad De Wiel het kaartje daadwerkelijk betaald is. Tot die tijd is de plek in de aquasport les of bij het banen zwemmen nog niet definitief.
  • Heb je een meerbadenkaart bij Zwembad De Wiel? Dan moet je je inschrijven als niet-abonnementhouder.

Het reserveren voor maandag 17 augustus kan vanaf zaterdag 15 augustus. Abonnementhouders kunnen vanaf vandaag beginnen met de registratie, zodat dit niet meer hoeft op het moment van de eerste reservering.

Back To Top