skip to Main Content

Zwembad de Wiel blijft tot 17 augustus 2020 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. De abonnementen bij Zwembad de Wiel blijven tot die tijd bevroren. Natuurlijk kan er gezwommen worden in onze buitenbaden, maar enkel met een buitenbad abonnement. Deze zijn online te bestellen via de websites van Zwembad De Veersloot of het Maarten van der Weijdenbad

Bij vragen kan een e-mail verstuurd worden naar dewiel@schagenactief.nl of kan gedurende openingstijden van de buitenbaden contact worden opgenomen via 0224 214 390.

Het zwemseizoen staat weer voor de deur. Het Maarten van der Weijdenbad en zwembad De Veersloot zijn vanaf 29 april weer dagelijks open. We hebben gedurende de winter hard gewerkt om de baden te verbeteren, onder andere door veel te schilderen en speeltoestellen te vervangen.

De opening willen we dus niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we iedereen uit voor ons openingsevenement in het Maarten van der Weijdenbad op maandag 29 april. Je hebt op deze dag gratis toegang. Je bent vanaf 13.30 uur van harte welkom op de Oostwal 31 te Warmenhuizen. Kinderen kunnen lekker op het grasveld spelen, voetballen op het boardingveld of een heuse stormbaan bestormen.

Om 14.00 uur wordt het bad geopend, waarna er een gave flyboardshow plaatsvindt en vervolgens iedereen vrij is om overal te gaan, te staan en te zwemmen. In het bad liggen extra (opblaas)materialen, zoals een glijbaan, banden en zwanen. Ondertussen kunnen we hopelijk lekker genieten van het lentezonnetje.

Maar weer of geen weer, ook als de zon zich wat minder laat zien, is het heerlijk zwemmen in ons bad: vanaf nu is de watertemperatuur namelijk altijd minimaal 22 graden. In tegenstelling tot eerdere seizoenen zullen we dan ook alle dagen opengaan.

Geen enkele reden om maandag 29 april niet aanwezig te zijn dus!
Let op: Banen zwemmen kan 29 april alleen in zwembad de Veersloot van 12.00 – 14.00 uur.

Back To Top