Skip to content

Baby- tot kleuterzwemmen

Baby- en peuterzwemmen

Bij Baby- en Peuterzwemmen staat het plezier en contact dat ouders met hun kinderen hebben voorop. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van drie maanden tot en met drie jaar oud. Baby- en Peuterzwemmen vindt plaats in water van ongeveer 33 graden. Tijdens elke les worden verschillende spelletjes en bewegingsoefeningen gedaan, afgewisseld door en ondersteund met het zingen van liedjes.

De spelletjes en oefeningen worden aangepast op de leeftijd en de motorische vaardigheden van de kinderen in de groep. Tijdens de een-na-laatste les van de cursus kunnen kinderen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben en een diploma halen. Tijdens de laatste les van het blok mogen de opa’s en oma’s ook gezellig meezwemmen!

De cursusduur is ongeveer 20 weken. Lessen duren een half uur en worden begeleid door een gecertificeerd instructeur.

Peuter- en kleutersurvival

Peuter- en kleutersurvival is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder. Met een drijfpakje aan doen ze spannende, stoere, leerzame spellen in zowel het diepe als het ondiepe bad. Hierbij worden ze begeleid door een gecertificeerde medewerker.

De lessen duren drie kwartier en vinden plaats zonder een ouder of verzorger – in tegenstelling tot de Baby- en Peuterzwemlessen.

Back To Top