Skip to content
Doe jij, of ken je iemand, die mee doet aan A Local Swim Schagen op zondag 2 juli 2023 in de haven van Schagen? Dan kun je de komende twee maanden met korting bij ons banenzwemmen! Deelnemers betalen slechts €4,- i.p.v. €7,- om lekker te komen zwemmen. Om het helemaal mooi te maken gaan wij dit bedrag terug doneren aan stichting ALS Nederland. Een geweldige win-win actie! Dus, wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Kom dan oefenen bij Zwembad de Wiel tijdens het banenzwemmen!
 
LET OP! Online reserveren en het meenemen van een deelnamebewijs is verplicht.
 
 

Instructies reserveren A Local Swim

Klik op bovenstaande button ‘Reserveer HIER’ en daarna op ‘banenzwemmen’. Op je scherm zie je dan de kalender met hierop de tijden waarop je kunt komen zwemmen. Kies een dag en moment. Klik dan op ‘badenkaart – neem pas mee’ en kies hoeveel tickets je wilt. Daarna klik je op ‘toevoegen aan winkelwagen’. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en registreer jezelf als gast of maak een inlog aan.

Tot slot ga je op de door jouw gereserveerde tijd naar het zwembad waar je bij de receptie laat zien dat je deelnemer bent door de bevestigingsmail van het aanmaken van je actie digitaal of geprint te tonen. Je betaalt je kaartje in het zwembad. Pinnen is mogelijk.

Back To Top