skip to Main Content

Zwembad de Wiel blijft tot 17 augustus 2020 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. De abonnementen bij Zwembad de Wiel blijven tot die tijd bevroren. Natuurlijk kan er gezwommen worden in onze buitenbaden, maar enkel met een buitenbad abonnement. Deze zijn online te bestellen via de websites van Zwembad De Veersloot of het Maarten van der Weijdenbad

Bij vragen kan een e-mail verstuurd worden naar dewiel@schagenactief.nl of kan gedurende openingstijden van de buitenbaden contact worden opgenomen via 0224 214 390.

Snel je B-diploma halen? Doe mee aan de snelcursus B!

Bij voldoende deelnemers (minimaal 6 kinderen) starten we in de zomervakantie van 16 t/m 19 juli een snelcursus B. De zwemlessen zijn op dinsdag 16 juli, donderdag 18 juli en vrijdag 19 juli van 8.30-11.00 uur. Het afzwemmoment volgt op zaterdag 20 juli om 9.45 uur.
Aanmelding voor de snelcursus B graag z.s.m. bij de receptie van Zwembad de Wiel of via dewiel@schagenactief.nl. De kosten bedragen 99 euro voor de hele cursus, inclusief afzwemmen.

Als uw kind na de cursus nog niet toe is aan afzwemmen wordt hij/zij na de zomervakantie in de reguliere B-les geplaatst.

Back To Top