Ga naar hoofdinhoud

De zomervakantie loopt ten einde en dat betekent dat we in Zwembad De Wiel de verschillende zwemlessen weer gaan oppakken. We kijken terug op een prachtige, sportieve zomer, waarin we veel gezinnen en zwemmers mochten verwelkomen in zowel Zwembad De Wiel als in onze buitenbaden De Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad.

Rooster naseizoen Maarten van der Weijdenbad

Na zondag 28 augustus sluit Zwembad De Veersloot, maar in het Maarten van der Weijdenbad kunt u nog tot 23 september terecht voor zowel banenzwemmen als recreatief zwemmen. Het rooster kunt u hier vinden. 

Ook in Zwembad De Wiel hebben we weer een gevarieerd aanbod van banenzwemmen tot verschillende bootcamps en aquasportlessen. Kijkt u voor het actuele rooster in ons overzicht, want er zijn een paar kleine wijzigingen.

6-lessenkaart vervalt

Naast ons rooster verandert er ook iets op financieel gebied. De 6-lessenkaart komt te vervallen, vanaf het nieuwe seizoen gaan we werken met maandabonnementen. Heeft u nu nog lessen op uw kaart staan? Deze kunt u tot 31 december 2022 inzetten, daarna komen de lessen te vervallen.

Zwempas

Een andere belangrijke verandering is dat u vanaf het nieuwe seizoen uw zwempas bij ieder bezoek mee moet nemen in verband met het nieuwe kassasysteem dat wij vanaf nu gebruiken. Op www.webshop.schagenactief.nl kunt u uw abonnement inzien, nieuwe producten aanschaffen en uw kind op de wachtlijst voor zwemles zetten.

Back To Top