skip to Main Content

Reserveer je activiteit in Zwembad de Wiel

Ik heb een abonnement

Wil je een los kaartje kopen bij Zwembad de Wiel? Schrijf je dan in door te bellen naar: 0224-214390.

Heb je een abonnement of een meerbadenkaart? Schrijf je dan in via bovenstaande ‘ik heb een abonnement’ knop.
LET OP! Aquasport lessen en banenzwemmen tijdvakken vanaf 11/11 moeten op een nieuwe manier gereserveerd worden! Lees hier hoe: Handleiding voor reserveren

Kom op inschrijving

Het is verplicht om je in te schrijven voor banenzwemmen, alle aquasporten en recreatief zwemmen (wat pas later start). Ook als je een abonnement hebt, is dit verplicht! Bovendien kies je bij banenzwemmen voor een tijdvak van een half uur (of 2 keer een half uur); het is dan ook niet mogelijk om op een ander tijdstip te komen.

Iedereen schrijft zich dus in voor een activiteit (reserveert een tijd). Dit kan vanaf 7 dagen van tevoren en via de receptie vanaf 24 uur van tevoren.

  • Abonnementhouders en meerbadenkaart houders dienen zich eenmalig te registreren. Hiervoor heb je je lidmaatschapsnummer nodig, deze kan je bij de receptie opvragen. Als je ingelogd bent, voeg je je abonnement toe. Ook kan de receptie helpen om je online profiel te laten koppelen, stuur dan een e-mail naar info@schagenactief.nl 
  • Niet-abonnementhouders / niet-meerbadenkaart houders kunnen momenteel alleen telefonisch of aan de receptie reserveren.
Back To Top