Ga naar hoofdinhoud

LET OP: Het is verplicht om te reserveren voor de aquasporten.

Wegens de bezoekersaantallen is het verplicht om te reserveren voor de aquasporten. Zo proberen wij extreme drukte te voorkomen.

Reserveer je activiteit in Zwembad de Wiel

Hoe reserveert u voor onze activiteiten?

Wij zijn geopend voor alle activiteiten! Of u nu wilt banen zwemmen, recreatief zwemmen, (beter) wilt leren zwemmen of aquasporten. Kijk onder het kopje openingstijden naar wat we wanneer aanbieden. Er is van alles mogelijk!

Aquasporten als niet-lid

Wilt u een los kaartje kopen voor aquasport?
Schrijf u dan in door te bellen naar: 0224-214390 en betaal het kaartje aan de kassa bij aankomst in het zwembad.

Inschrijven kan vanaf 7 dagen van tevoren online en via de receptie.

Banen zwemmen als niet-lid en als lid

Wilt u banen zwemmen?
Dan kunt u komen op de  tijden zoals op het rooster vermeld. Reserveren is niet nodig. U betaalt het kaartje aan de kassa bij aankomst in het zwembad of scant uw abonnement indien u een abonnement heeft.

Aquasporten als lid

Heeft u een meerbadenkaart of abonnement voor aquasport en wilt u deelnemen aan een activiteit?
Reserveer het tijdvak dan via onderstaande ‘ik ben lid’ knop. Hiervoor dient u zich eenmalig te registreren.
Reserveren: U klikt op de ‘ik ben lid’ knop om naar het ledenportaal te gaan. U logt in en klikt vervolgens (rechts) op de blauwe knop ‘Activiteit reserveren’. Kies voor Locatie ‘De Wiel’, vink ‘classes’ aan en kies voor ‘Banen zwemmen’. Nu kunt u op zoeken klikken. In het rooster selecteert u het gewenste tijdvak en voegt deze aan de winkelwagen toe. Doorloop de stappen verder en kies bij de stap ‘Betalingsmogelijkheden’ voor betaling middels de badenkaart (voucher).

  • Lees hier uitgebreider hoe je kunt reserveren: Handleiding voor reserveren
  • Registratie (eenmalig): Voor de eenmalige registratie heeft u een lidmaatschapsnummer nodig, deze kunt u bij de receptie opvragen.  Ga via bovenstaande knop naar het leden portaal en klik rechts op ‘registreren’. Registreer met uw e-mail adres en maak een wachtwoord aan; vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail met een link. Klik op deze link en log in. Als u ingelogd bent, voegt u uw abonnement toe door het lidmaatschapsnummer in te vullen. Ook kan de receptie helpen om het online profiel te laten koppelen, stuur dan een e-mail naar info@schagenactief.nl

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen zwemmen, meld u dan alstublieft af. Hiermee geeft u een ander de kans om wel nog van het zwembad te genieten.

Lukt het online reserveren niet? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met de receptie (0224-214390). Wij helpen u graag verder.

Klik op de button hieronder en reserveer uw plek.

Back To Top