skip to Main Content

Zwembad de Wiel blijft tot 17 augustus 2020 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. De abonnementen bij Zwembad de Wiel blijven tot die tijd bevroren. Natuurlijk kan er gezwommen worden in onze buitenbaden, maar enkel met een buitenbad abonnement. Deze zijn online te bestellen via de websites van Zwembad De Veersloot of het Maarten van der Weijdenbad

Bij vragen kan een e-mail verstuurd worden naar dewiel@schagenactief.nl of kan gedurende openingstijden van de buitenbaden contact worden opgenomen via 0224 214 390.

Vanaf woensdag 4 december kan jong & oud weer weken 5 lang genieten van de schaatsbaan in het centrum van Schagen tijdens Schagen On Ice. Ook dit jaar hebben wij weer een mooie samenwerking. Heb je heerlijk geschaatst op de ijsbaan op de Markt? Dan kun je met dat kaartje bij inlevering van je kaartje van Schagen On Ice bij zwembad De Wiel komen zwemmen voor maar €2,85! Let op: Deze actie geldt alleen van woensdag woensdag 4 december tot zondag 5 januari.

In de kerstvakantie hebben wij extra uren om recreatief te komen zwemmen en is er iedere dag een andere leuke activiteit! Klik hier voor het programma van de kerstvakantie.
Klik hier voor de openingstijden en prijzen van Schagen On Ice.

Back To Top