skip to Main Content

Beste bezoekers van Zwembad De Wiel, 

Op dinsdag13 oktoberjl. hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nieuwe maatregelen gepresenteerd die vanaf vanavond 22.00 uur zullen gelden voor in ieder geval de komendevier weken.  

Op dit moment wordt door de veiligheidsregio, de gemeente en onszelf hard gewerkt aan een vertaling van die landelijke maatregelen. Dit kost tijd. Wat bijvoorbeeld de noodverordening van de veiligheidsregio exact voor de zwembaden gaat betekenen wordt vanavond bekend. De maatregelen zullen impact hebben op alle activiteiten. 

Morgen, donderdag 15 oktober, zal ZwembadDe Wiel gesloten zijn. Dit geeft ons de ruimte om de nieuwe maatregelen te vertalen naar onze organisatie en e.e.a. te kunnen aanpassen in de accommodatie. Wederom een flinke puzzel, waarbij wij natuurlijk op zoek gaan naar de meest ideale en veilige situatie voor ons allemaal.   

Morgen, donderdag 15 oktober, na 15.00 uur zullen wij jullie op de hoogte brengen van de nieuwe maatregelen die zullen gaan gelden in Zwembad De Wiel.Tot die tijd rekenen wij op jullie geduld en begrip. 

Met vriendelijke groet, 

Team Zwembad De Wiel

Back To Top