skip to Main Content

Zwembad de Wiel blijft tot 17 augustus 2020 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. De abonnementen bij Zwembad de Wiel blijven tot die tijd bevroren. Natuurlijk kan er gezwommen worden in onze buitenbaden, maar enkel met een buitenbad abonnement. Deze zijn online te bestellen via de websites van Zwembad De Veersloot of het Maarten van der Weijdenbad

Bij vragen kan een e-mail verstuurd worden naar dewiel@schagenactief.nl of kan gedurende openingstijden van de buitenbaden contact worden opgenomen via 0224 214 390.

De zwembaden hebben afgelopen woensdag groen licht gekregen en mogen hun deuren vanaf 11 mei weer openen. Zoals in een eerder bericht al vermeld zal zwembad De Wiel voorlopig nog even gesloten blijven.
Lees hier het volledige bericht met toelichting: https://bit.ly/3fz6L7R
Gelukkig mogen onze buitenbaden, Zwembad De Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad, zodra dit kan, ook weer open☀️. Hiervoor moeten we namelijk ons locatie specifieke protocol in lijn met het Protocol Verantwoord Zwemmen opstellen en in overleg met de gemeente invoeren in de baden.
 
Houd de facebookpagina’s en websites in de gaten voor het laatste nieuws!
Back To Top