skip to Main Content

Beste bezoekers van Zwembad De Wiel

Nog even.. en dan kan er weer gezwommen worden!

Alles zal een beetje anders gaan, maar wij kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen! Zo is het verplicht om je in te schrijven voor banenzwemmen, alle aquasporten en recreatief zwemmen (wat pas later start). Ook als je een abonnement hebt, is dit verplicht! Bovendien kies je bij banenzwemmen voor een tijdvak van een half uur (of 2 keer een half uur); het is dan ook niet mogelijk om op een ander tijdstip te komen.

Kom op inschrijving
Vanaf zaterdag 15 augustus is het mogelijk om je in te schrijven voor de activiteiten op maandag 17 augustus (banenzwemmen, diverse aquasporten). Dat kan steeds vanaf 2 dagen van tevoren, tot 2 uur van tevoren. We hebben een fris nieuw programma, met aquasporten voor alle niveaus en leeftijden. Bekijk voor de dagen en tijden het rooster op de websiteinschrijven is verplicht!

Iedereen schrijft zich in voor een activiteit (reserveert een tijd). Dit gaat via de website vanaf 2 dagen van tevoren en via de receptie vanaf 24 uur van tevoren. Het proces is verschillend voor abonnementhouders en niet-abonnementhouders:

  • Abonnementhouders dienen zich eenmalig te registreren. Hiervoor heb je de barcode van je pas nodig, houd die dus bij de hand.  Als je ingelogd bent, koppel je je abonnement onder ‘Lidmaatschappen’ in het linker menu. Hiervoor heb je je lidmaatschapsnummer / barcode van je pas nodig.
    Nadat je je hebt geregistreerd kan je aanmelden voor een activiteit door te klikken op ‘Boekingen maken’ in het linker menu. Je kiest vervolgens een dag en/of activiteit en doorloopt het boeking proces. Na het invullen van je barcodenummer is de inschrijving gratis, want deze valt onder je abonnement. Het is al mogelijk om de eenmalige registratie uit te voeren.
  • Niet-abonnementhouders schrijven zich in via het formulier op de website, zonder zich te registreren. Deze inschrijving is pas compleet nadat aan de kassa bij de receptie van Zwembad De Wiel het kaartje daadwerkelijk betaald is. Tot die tijd is de plek in de aquasport les of bij het banen zwemmen nog niet definitief.

Het reserveren voor maandag 17 augustus kan vanaf zaterdag 15 augustusAbonnementhouders kunnen vanaf 14 augustus beginnen met de registratie, zodat dit niet meer hoeft op het moment van de eerste reservering.

De stelregel: houd 1,5 meter afstand

  • Bezoekers van 18 jaar en ouder houden te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar en van medewerkers. Tijdens sportactiviteiten (aquasport, banenzwemmen) komt deze afstandsregel te vervallen, maar zodra je het bad verlaat geldt de 1,5 meter afstandsregel weer. Ook op het perron in de zwemzaal dus.
  • Bezoekers tot en met 17 jaar houden 1,5 meter afstand van volwassenen.
  • Bezoekers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand tot anderen te bewaren.

In de accommodatie wordt aangegeven hoeveel personen gebruik mogen maken van een kleedkamer, tafel in de horeca, de stoomcabine, de infrarood cabine, etc. Als bezoeker dien je je altijd aan deze voorschriften te houden. Alleen zo kunnen we het samen verantwoord houden.

Thuis trek je je zwemkleding aan en ga je naar het toilet
Thuis trek je je zwemkleding onder je kleren aan. Bij vertrek kan je in een kleedhok of kleedkamer snel weer omkleden; of houd je zwemkleding ook aan bij vertrek. Er zijn geen douches beschikbaar.

Thuis ga je naar het toilet; toiletbezoek bij de Zwembad De Wiel moet tot een minimum beperkt worden.

Was en/of desinfecteer je handen regelmatig
Er zijn verschillende plekken waar je je handen kan wassen en/of desinfecteren. Doe dit regelmatig.

Volg instructies van zwembad medewerkers
Het is in ons aller belang dat we ons samen aan deze speciale regels houden. Zo houden we zwemmen verantwoord én mogelijk.
De zwembad medewerkers hebben de zeggenschap; houd je aan hun instructies. Bij weigering of niet-navolgen van de regels en/of instructies van zwembad medewerkers kunnen we toegang tot het zwembad weigeren of instanties inschakelen.

Betaal alleen met pin
In verband met hygiëne maatregelen zullen we geen contact geld aannemen in Zwembad De Wiel. We zijn een pin-only locatie.

Regels per activiteit
Regels Algemeen
Regels Aquasporten
Regels Banen zwemmen
Regels Horeca
Regels Ouder en Kind zwemmen
Regels Peuter survival
Regels Recreatief Zwemmen
Regels Zwemles
Regels Zwemzaal

 

Protocol
Hier vind je het hele protocol met regels voor bezoekers en medewerkers van de buitenbaden van Schagen Actief:
Protocol Verantwoord Zwemmen
Gezondheidscheck
Korte Richtlijn Veilig Zwemmen in coronatijd
Triage en Registratie Horeca
We kijken er ontzettend naar uit om je weer te mogen verwelkomen. Hopelijk tot snel!

De medewerkers van Schagen Actief.

Back To Top