skip to Main Content

Let op! Wij zijn alleen geopend voor de zwemlessen ABC voor kinderen tot en met 12 jaar. De overige activiteiten mogen in verband met de Coronaregels nog niet van start.

Voor de zwemlessen geld het volgende:
In deze Corona tijd, zal het vaker voor gaan komen dat we te maken krijgen met uitval van medewerkers aangezien ook zij zich aan de Coronarichtlijnen moeten houden. Het is niet altijd mogelijk om voor vervanging te zorgen en dus kan het gebeuren dat er lessen uitvallen. In deze lijst kunt u bekijken of uw lessen vervallen. Wanneer er lessen uitvallen zullen wij dit hier vermelden, dus controleer deze pagina voordat u naar ons toekomt.

Vanaf dinsdag 16 maart (wij zullen een update plaatsen indien er iets wijzigt:

De ABC zwemlessen van dinsdag 16 maart gaan allemaal door! Alle medewerkers van Schagen Actief hebben weer heel veel zin om jullie allemaal weer te verwelkomen.

Uit de persconferentie van 8 maart is gebleken dat de huidige maatregelen met betrekking tot de zwembranche iets worden versoepeld. De zwemlessen mogen vanaf 16 maart weer worden hervat en dat is goed nieuws!

Op dit moment geldt dat we enkel de zwemlessen voor het A, B en C-diploma weer mogen opstarten. Helaas vallen de lessen zwemvaardigheid, snorkelen, survival, haai- en zeemeerminzwemmen, peutersurvival en het baby- en peuterzwemmen hier niet onder. Ook het schoolzwemmen gaat tot nader order nog niet door.  Deze lessen zullen voorlopig dus nog niet kunnen worden hervat.

We staan te popelen om de kinderen weer te zien en samen aan de slag te gaan. Wel moeten we de regels afwachten waarin we weer kunnen gaan lesgeven. Hiervoor wachten wij op het RIVM, de rijksoverheid en de veiligheidsregio. Zodra de regels duidelijk zijn, ontvangen al onze huidige leskinderen een mail waarin staat of en wanneer ze weer kunnen starten.

Tijdens de eerste zwemlessen staat plezier voorop en zal er per kind gekeken worden wat er nog is blijven hangen van de eerder gevolgde lessen. Omdat iedereen anders is, bekijken we dat echt per kind. Ons uitgangspunt is dat niemand straks voor of achter loopt. Om extra vooruitgang te boeken, wordt er gekeken of we extra zwemlessen kunnen realiseren. Tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de wachtlijsten niet te lang te laten oplopen.

Wij houden u via onze social media kanalen op de hoogte over de start van de zwemlessen in de Wiel. Daarnaast kunt u daar straks ook vinden met welke maatregelen wij rekening dienen te houden. Zodra er nieuwe informatie binnenkomt en/of wanneer de richtlijnen van het RIVM of de Veiligheidsregio wijzigen, delen wij dit uiteraard.

Tot slot hopen wij dat er ook snel groen licht volgt voor de andere zwemactiviteiten.

Back To Top