skip to Main Content

Wij zijn momenteel alleen geopend voor de ABC zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Overige activiteiten mogen vanwege de Coronarichtlijnen nog niet plaatsvinden. Zodra er meer mogelijk is (naar aanleiding van een persconferentie) zullen wij dit op de deze website en de sociale media plaatsen. Dit kan tot 3 dagen na de persconferentie duren.

Heeft u vragen (over activiteiten, uw abonnement, de zwemles van uw kind etc.)? Mail ze naar info@schagenactief.nl. In verband met de coronamaatregelen kunnen we de vragen nauwelijks op locatie of telefonisch beantwoorden. Bij voorbaat dank!

Meteen naar

Actief voor Schagen

Lichaamsbeweging maakt gezonder en gelukkiger. In een gezonde en gelukkige gemeente zijn dan ook genoeg locaties om te kunnen bewegen. Schagen Actief exploiteert en beheert daarom in de gemeente Schagen een binnenzwembad, twee buitenzwembaden, vijf sporthallen en een gymzaal. Het hele jaar door kun je in binnenzwembad De Wiel in Schagen terecht. Tijdens het zwemseizoen zijn ook de buitenzwembaden De Veersloot in Dirkshorn en het Maarten van der Weijdenbad in Tuitjenhorn en Warmenhuizen open. Particulieren, verenigingen en organisaties kunnen in Schagen hun eigen activiteiten organiseren in de Spartahal, de Groeneweghal, sportzaal Waldervaart en gymzaal Vincent van Goghlaan. In Tuitjenhorn kunnen ze terecht in de Harenkarspelhal en sportzaal De Groet.

Mededelingen

30mrt 21

Zwemles rondom de Paasdagen

Vanwege Pasen komen een aantal zwemlessen dit weekend te vervallen. Lees hieronder of de zwemles van uw kind(eren) doorgaat:   Goede vrijdag 2 april: zwemles gaat WEL door. Zaterdag 3…

Lees meer

Over ons

Een zwembad of sporthal is meer dan een plek waar je in beweging komt.

Zodra je er binnengaat, komen allerlei herinneringen naar boven.
Aan het eten van een ijsje in de zon. Tikkertje spelen in het water.
De overwinning van je volleybalteam. Een dansfeest. Je eerste liefde.

Ideeënbus

Heb jij een leuk idee of misschien ideeën over hoe het beter kan?

Wij horen graag hoe we je bezoek aan onze accomodaties kunnen verbeteren en leuker kunnen maken. Laat je bericht bij ons achter!

Mededelingen

Zwemles rondom de Paasdagen

Vanwege Pasen komen een aantal zwemlessen dit weekend te vervallen. Lees hieronder of de zwemles van uw kind(eren) doorgaat:   Goede vrijdag 2 april: zwemles gaat WEL door. Zaterdag 3…

read more
Back To Top