skip to Main Content

Zwembad de Wiel blijft tot 17 augustus 2020 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. De abonnementen bij Zwembad de Wiel blijven tot die tijd bevroren. Natuurlijk kan er gezwommen worden in onze buitenbaden, maar enkel met een buitenbad abonnement. Deze zijn online te bestellen via de websites van Zwembad De Veersloot of het Maarten van der Weijdenbad

Bij vragen kan een e-mail verstuurd worden naar dewiel@schagenactief.nl of kan gedurende openingstijden van de buitenbaden contact worden opgenomen via 0224 214 390.

Zaterdag 29 juni is alweer de laatste disco van dit schooljaar. We gaan er daarom natuurlijk een extra groot feest van maken. De disco staat in het teken van de Wielewaalse Spelen. Voor 3,50 euro kun je van 19.00 – 21.00 uur de strijd aan gaan met al je vriend(inn)en en klasgenoten!

Voor de laatste disco is er ook een speciaal Vip-arrangement. Je kunt hiermee voor 5,65 euro vanaf 18.00 uur smullen van een bord patat en limo en daarnaast mag je een half uur eerder het zwembad in! Hoe cool is dat?
Tijdens de Wielewaalse Spelen zijn er verschillende spellen in het water waarbij jij het kunt opnemen tegen je klasgenoten. Kom jij alle spellen winnen? Misschien word jij dan wel de kampioen van de Wielewaalse Spelen!

Back To Top