skip to Main Content

Nu zwemles het enige is wat wij mogen aanbieden, gaan wij in de kerstvakantie (van 27 december t/m 8 januari) toch zwemlessen! Wij hebben het voor elkaar gekregen om de lessen zelfs extra lang te maken, namelijk 1,5 uur. Bekijk hieronder de planning voor de zwemlessen in de kerstvakantie (klik op de afbeelding om te vergroten).

Voorbeeld: Les jij normaal gesproken op maandag 15:00 uur en staat er bij maandag ”15:00 uur wordt 08:00-09:30 uur”? Dan betekent dit dus dat je op maandag van 08:00 – 09:30 uur mag komen zwemlessen.

Verschillende lesgevers

In de kerstvakantie zijn er verschillende lesgevers. Het kan dus voorkomen dat uw kind niet bij zijn/haar eigen lesgever zwemt in de vakantie. De extra lessen zijn ter compensatie van de 40 minuten lessen die we de afgelopen periode hebben aangeboden en wellicht in de toekomst nog gaan volgen. Aan de extra lessen zijn geen extra kosten verbonden.
Heeft uw kind nog geen rapport ontvangen tijdens de zwemles? Deze worden ook nog uitgedeeld in de vakantie.

Kiss & Ride

Ook in de kerstvakantie geldt: Kiss & Ride. De kinderen komen zelfstandig naar binnen. Ouders komen alleen -met mondkapje en coronatoegangsbewijs- enkele minuten voor het einde van de les naar binnen om hun kind weer aan te kleden. Daarna verlaten zij het pand weer.

Vanaf maandag 10 januari 2022 gaan we in principe weer over naar het 40 minuten rooster. Houd ook het coronadashboard in de gaten voor eventuele uitval van lessen.

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd over de zwemlessen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om deze te stellen door een mailtje te sturen naar info@schagenactief.nl.

Back To Top